Video Magna Celebratio

Al youtube trobareu molts enllaços de videos sobre la Magna Celebratio, un festival que pretén recrear la vida quotidiana de la ciutat de Baetulo (actual Badalona). No obstant, aquestes recreacions històriques no són només a Badalona, organitzades pel Museu, sinó que també es fan activitats d’aquest tipus a Tarraco (Tarragona) i altres parts de Catalunya, a més d’altres indrets dels països europeus. En segons quin llocs fins i tot el festival es fa durant tota una setmana sencera, recreant cada detall de l’època clàssica.
Jo, com a participant del festival d’aquest any a Badalona, tinc l’honor d’agregar a aquest blog els enllaços de dos videos, un del Museu de Badalona i l’altre fet per les profesores Teresa Devesa i Margarida Capellà, les quals dirigeixen el blog Aracne fila i fila. En aquests dos videos es mostren les activitats que es van fer.
Aquestes recreacions històriques i la participació dels ciutadans a elles ens ajuda als arqueòlecs, o futurs arqueòlecs, a seguir indagant en el passat amb la fi de conèixer aquells petits detalls. Ens serveix com a suport per continuar fent el treball que més ens agrada fer: reconstruir el passat!
Esta entrada fue publicada en Actualidad. Guarda el enlace permanente.

Una respuesta a Video Magna Celebratio

  1. Gràcies, Cristina, per enllaçar amb els nostres muntatges. He de dir que les professores ens vam considerar molt afortunades de poder comptar amb alumnes tan col·laboradors. Jo aquest cap de setmana aniré a veure els «Ludi Apollinares» de la Tàrraco viva; et convido, a tu i als seguidors del teu bloc, a llegir l’article que publicaré a «Aracne fila i fila», quan tingui temps de fer-ho.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s